Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumppu

2 010,00 2 120,00 

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Asennettuna vain Kajaanin alueelle, max. 50 kilometriä Kajaanista. Muualla sijaitsevat pumppu asennukset voi sopia suoraan , ei verkkokaupasta. Valitse vaihtoehdoista arvioiotu kylmäaineputkien pituus.  Maateline veloitetaan erikseen ja työ ei sisällä pohjien tekoa telineelle.  

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): AP25 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitsubishi Electric varmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elikaaren ajan.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uuden R32 kylmäaineen CO2 kuormitys ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A kylmäaineeseen.

AP_esite