maksaminen ja toimitus

Maksaminen ja toimitus

Maksaminen

Verkkokaupassamme voit valita jonkin seuraavista maksutavoista:

• SOG rahoitus

• Klarna Checkout (lasku, luottokortti, verkkomaksu)

• Ennakkomaksu, tilaus toimitetaan kun maksu tullut

Klarna Checkout

Kun siirryt kassalle, maksutavaksi on valmiiksi valittuna Klarna Checkout. Voit valita maksutavaksi laskun, luottokorttimaksun tai verkkopankkimaksun. Klarnan maksutavoilla teet ostoksia turvallisesti! Lue lisää Klarnan ostajan turvasta.

Klarna-lasku

Antaessasi kassalla henkilötunnuksesi, sinulle tarjotaan automaattisesti Klarna-laskua, jolla on 14 päivää kulutonta maksuaikaa. Saat laskun sähköpostiisi samaan aikaan, kun paketti lähetetään matkaan. Halutessasi voit itse pidentää maksuaikaa 10 päivällä Klarnan kotisivuilla.

Klarna-luottokorttimaksu

Verkkokaupassamme voit maksaa Visa-, American Express- tai MasterCard-luottokortilla.

Tilauksen yhteydessä luottokorttitietoja siirrettäessä käytetään turvallista 128-bittistä SSL-koodausta. Jos luottokortissasi on 3D Secure -ominaisuus (Verified by Visa tai MasterCard SecureCode), oma pankkisi varmentaa vielä maksutapahtuman turvallisuuden.

Maksu veloitetaan luottokortilta vasta siinä vaiheessa, kun tilaus on lähetetty. Jos tilausta muutetaan myöhemmin, eli jos laskun summa muuttuu, luottokortilta varataan vain lopullisen tilauksen arvoa vastaava summan. Vain toimitukseen sisältyvistä tuotteista laskutetaan.

Klarna-verkkomaksu

Jos haluat maksaa verkkomaksulla, valitse oman pankkisi logo ja siirryt suoraan verkkopankkisi kirjautumissivulle. Siellä voit suorittaa maksun tavalliseen tapaan pankkitunnuksillasi.

Ennakkomaksu

Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta ilmenee maksettava summa, pankkitiedot ja tilausnumero. Tilatut tuotteet lähetetään, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Rahojen siirtymiseen tarvittava aika vaihtelee pankista riippuen. Tästä syystä toimitusaika voi pidentyä muutamalla päivällä.

Pankkiyhteytemme:

Saaja: Suomen Aurinkolämpö Oy
Pankki: Nordea
NDEAFIHH
FI91 1840 3000 0045 29

Toimitus

Tilaukset toimittaa perille rahtiyritys, Kaukokiito/Kiitolinja

Tilaukset toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen ja kuljetusliike on yhteydessä saapumisesta antamaasi numeroon.

Kun tilaus on lähetetty, saat lähetysvahvistusviestin ja rahdin seurantanumeron.

Tavallisesti toimitusaika on 7-14 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1-2 arkipäivää.

HUOM.! Emme toimita Ahvenanmaalle. Vain Manner-Suomi.

Palautus

Kun asiakas on maksanut ennakkomaksun niin on myös hyväksynyt kaupan jolloin aurinkopakettijärjestelmämme menee jo toimitukseen. Aurinkosähköjärjestelmille ei palautusta kun jo toimituksessa ja maksettu. Toimitus voidaan perua jos asiakas on yhteydessä ennen maksun kirjautumista tilillemme n. 2 arkipäivää/ olla yhteydessä meihin viimeistään kahden päivän sisällä Klarnalla maksaessa.