Mitsubishi Electric LN25 ilmalämpöpumppu

2 350,00 2 430,00 

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Asennettuna vain Keuruun alueelle, max. 70 kilometriä keskustasta. Muualla sijaitsevat pumppu asennukset voi sopia suoraan , ei verkkokaupasta. Valitse vaihtoehdoista arvioiotu kylmäaineputkien pituus.  Maateline veloitetaan erikseen ja työ ei sisällä pohjien tekoa telineelle.  

 

 

Tuotetunnus (SKU): LN25 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Kyllä, ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan. YLLÄ OLEVA MALLI HELMENVALKOINEN, kysy VÄRIVAIHTOEHTOJEN HINTAA.

Mitsubishi_Electric_LN_esite